• darkblurbg
    Mijn Financieel Advies
    De beste hypotheek afsluiten is geen toeval!

Bent u ZZP-er of ondernemer in het MKB? 

Ook dan kunt u uitstekend bij Mijn Financieel Advies terecht. Wij zijn vertrouwd met uw zakelijke risico’s en denken graag met u mee over een passende voorziening.

Investeringen in uw bedrijf, uw aansprakelijkheid naar klanten, juridisch advies en verweer bij (dreigende) geschillen, zijn voorbeelden van risico’s die het waard zijn te verzekeren.

Ook voor de invulling van goed werkgeverschap en medewerkerswaarde kunnen wij u maatwerk oplossingen bieden, zoals een loondoorbetalingsverzekering bij ziekte van uw werknemer, een verkeersschade- of ongevallenverzekering of een WIA-oplossing. Maak gerust een afspraak om vrijblijvend de ins en outs te bekijken.

Uw gezondheid

Als zelfstandige moet je er niet aan denken uit te vallen door ziekte! Een verzekering voor arbeidsongeschiktheid is daarom voor veel ondernemers een must, maar helaas nog geen vanzelfsprekendheid.

Niet voor niets is een actueel thema binnen de landelijke politiek of een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de ZZP-er verplicht zou moeten worden gesteld. Zover is het nog niet, maar dit geeft aan dat dit een erg belangrijke verzekering is voor u als ondernemer. Wij geven u graag advies!

Vrijblijvende beoordeling polissen

Bent u het overzicht over uw huidige verzekeringen kwijt? Weet u niet voor welke schades u verzekerd of juist niet verzekerd bent? Wij beoordelen vrijblijvend uw verzekeringen.

Vaak sluiten verzekeraars veel risico's uit in de polisvoorwaarden, waardoor de gehele verzekering geen enkele nut heeft voor uw bedrijf. 

Wij beoordelen de polisvoorwaarden, de premies en de eventuele clausules die van u van toepassing zijn.

Wenst u meer informatie?

Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek.