• darkblurbg
    Mijn Financieel Advies
    De beste hypotheek afsluiten is geen toeval!

Uw eigendommen en risico's 

De mate waarin je risico wilt lopen, verschilt van mens tot mens. De één is een avonturier en de ander een zekerheidszoeker. De één hecht aan het behoud van verworven spullen, de ander gaat uit van andere waarden en principes.

Verzekeringen zijn er voor bedoeld risico’s weg te nemen of te verminderen, met name op financieel gebied. Risico’s die u zelf niet kunt of wilt dragen.

Dat begint bij een eerste grote aanschaf, zoals een dure mobiel, een scooter of een auto. Maar ook bij reizen naar het buitenland, het starten van een eigen huishouden of de aankoop van een woning, is het verstandig in gesprek te gaan over verzekeringen. Niet alleen om uw nieuw verworven bezit veilig te stellen, maar ook voor het materiële- en immateriële risico dat een ander kan lopen door uw onvoorzichtigheid of een voorval dat u of uw gezinsleden per ongeluk veroorzaken. Als bezitter van een motorvoertuig, zijn we zo’n verzekering voor aansprakelijkheid zelfs volgens de wet aan elkaar verplicht.

Bij Mijn Financieel Advies nemen we graag de tijd u wegwijs te maken in verzekeringen. Daarin zijn we betrokken bij uw situatie en nuchter in onze aanpak. U krijgt de nodige informatie en een persoonlijke aanbieding met een concurrerende prijs. We houden van transparantie en overzichtelijkheid, maar hebben ook oog voor detail. Als alles helder en duidelijk is, regelen we het graag voor u.

Verkeer

Afhankelijk van de leeftijd van uw auto en uw persoonlijke wens, kiest u voor de verplichte WAM-verzekering, in combinatie met een beperkte- of volledige casco verzekering. Laatstgenoemde variant noemen we ook wel: “Allrisk”.

Soortgelijke dekkingsvarianten kunt u ook afsluiten voor uw motor, bromfiets of scooter.

Juridische hulp

Zonder het te willen, beland je soms in een situatie waarbij je hulp van een juridisch adviseur kunt gebruiken. Bijvoorbeeld bij dreigend ontslag of een conflict De rechtsbijstandsverzekering keert niet uit in geld, maar u ontvangt in ruil voor de premie juridisch advies en zo nodig hulp van een advocaat om uw rechtspositie te verdedigen.

Wonen

Uw woning is uw meest belangrijkste bezit. Schade aan uw woning kan daarom erg vervelende gevolgen hebben. De woonhuisverzekering dekt schade aan uw woning als gevolg van diefstal, brand, waterschade etc. 

Uw bezittingen in uw woning, bijgebouwen en andere eigendommen zijn verzekerd onder de inboedelverzekering tegen dezelfde schades. 

Reizen

Gaat u jaarlijks meer dan één keer op vakantie, dan is het al snel voordeliger een doorlopende reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Om uw bagage verzekeren, het risico van extra medische kosten, ongevallen in het buitenland of de annulering van uw reis te verzekeren.

Aansprakelijkheid

Iedereen kent de uitspraak: "een ongeluk zit in een klein hoekje". Een ander schade toebrengen is zo gebeurd en de kosten kunnen hoog oplopen. Uw hond springt een voorbijganger omver, uw kind stoot een laptop van tafel bij de buren etc.

De aansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor deze gebeurtenissen. 

Evenement

Je bruiloft, verjaardag of jubileum is gepland en ineens staat het evenement op losse schroeven, omdat er iets ergs gebeurt met één van jullie belangrijkste gasten. Of de feestlocatie is niet beschikbaar als gevolg van ernstige schade. Met een evenementenverzekering hoeft u de kosten door gebeurtenissen waar u geen invloed op hebt, niet zelf te dragen.

Benieuwd naar onze zakelijke verzekeringen? 

Wenst u meer informatie?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek!