• darkblurbg
    Mijn Financieel Advies
    De beste hypotheek afsluiten is geen toeval!

Verzekeringen


Uw spullen en liefhebberijen
De mate waarin je risico wilt lopen, verschilt van mens tot mens. De één is een avonturier en de ander een zekerheidszoeker. De één hecht aan het behoud van verworven spullen, de ander gaat uit van andere waarden en principes.

Verzekeringen zijn er voor bedoeld risico’s weg te nemen of te verminderen, met name op financieel gebied. Risico’s die u zelf niet kunt of wilt dragen.

Dat begint bij een eerste grote aanschaf, zoals een dure mobiel, een scooter of een auto. Maar ook bij reizen naar het buitenland, het starten van een eigen huishouden of de aankoop van een woning, is het verstandig in gesprek te gaan over verzekeringen. Niet alleen om uw nieuw verworven bezit veilig te stellen, maar ook voor het materiële- en immateriële risico dat een ander kan lopen door uw onvoorzichtigheid of een voorval dat u of uw gezinsleden per ongeluk veroorzaken. Als bezitter van een motorvoertuig, zijn we zo’n verzekering voor aansprakelijkheid zelfs volgens de wet aan elkaar verplicht.

Bij Mijn Financieel Advies nemen we graag de tijd u wegwijs te maken in verzekeringen. Daarin zijn we betrokken bij uw situatie en nuchter in onze aanpak. U krijgt de nodige informatie en een persoonlijke aanbieding met een concurrerende prijs. We houden van transparantie en overzichtelijkheid, maar hebben ook oog voor detail. Als alles helder en duidelijk is, regelen we het graag voor u.

 

Verkeer

Lees meer

Wonen

Lees meer

Claims van anderen

Lees meer

Juridische hulp

Lees meer

Reizen

Lees meer

Bruiloft

Lees meer

Uitvaart

Lees meer


Wat doen we nog meer?
We houden u graag op de hoogte van belangrijke veranderingen op ons vakgebied, die u persoonlijk kunnen raken.
Heeft u schade geleden, dan staan we u bij in de aanvraag van een rechtmatige vergoeding. Waar nodig, bemiddelen we tussen u en de verzekeringsmaatschappij en zorgen dat uw claim zo vlot mogelijk wordt afgewikkeld. Een prettig idee!

Bent u ZZP-er of ondernemer in het MKB?
Ook dan kunt u uitstekend bij Mijn Financieel Advies terecht. Wij zijn vertrouwd met uw zakelijke risico’s en denken graag met u mee over een passende voorziening. Investeringen in uw bedrijf, uw aansprakelijkheid naar klanten, juridisch advies en verweer bij (dreigende) geschillen, zijn voorbeelden van risico’s die het waard zijn te verzekeren.
Ook voor de invulling van goed werkgeverschap en medewerkerswaarde kunnen wij u maatwerk oplossingen bieden, zoals een loondoorbetalingsverzekering bij ziekte van uw werknemer, een verkeersschade- of ongevallenverzekering of een WIA-oplossing. Maak gerust een afspraak om vrijblijvend de ins en outs te bekijken.

Uw gezondheid
Als zelfstandige moet je er niet aan denken uit te vallen door ziekte! Een verzekering voor arbeidsongeschiktheid is daarom voor veel ondernemers een must, maar helaas nog geen vanzelfsprekendheid. Niet voor niets is een actueel thema binnen de landelijke politiek of een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de ZZP-er verplicht zou moeten worden gesteld. Zover is het nog niet, maar dat het zinvol is hierover advies in te winnen, lijkt ons evident. Aan zo’n advies zijn wel kosten verbonden. We geven u graag alle informatie!