• darkblurbg
    Mijn Financieel Advies
    De beste hypotheek afsluiten is geen toeval!

Verzekeringen


Uw spullen en liefhebberijen
De mate waarin je risico wilt lopen, verschilt van mens tot mens. De één is een avonturier en de ander een zekerheidszoeker. De één hecht aan het behoud van verworven spullen, de ander gaat uit van andere waarden en principes.

Verzekeringen zijn er voor bedoeld risico’s weg te nemen of te verminderen, met name op financieel gebied. Risico’s die u zelf niet kunt of wilt dragen.

Dat begint bij een eerste grote aanschaf, zoals een dure mobiel, een scooter of een auto. Maar ook bij reizen naar het buitenland, het starten van een eigen huishouden of de aankoop van een woning, is het verstandig in gesprek te gaan over verzekeringen. Niet alleen om uw nieuw verworven bezit veilig te stellen, maar ook voor het materiële- en immateriële risico dat een ander kan lopen door uw onvoorzichtigheid of een voorval dat u of uw gezinsleden per ongeluk veroorzaken. Als bezitter van een motorvoertuig, zijn we zo’n verzekering voor aansprakelijkheid zelfs volgens de wet aan elkaar verplicht.

Bij Mijn Financieel Advies nemen we graag de tijd u wegwijs te maken in verzekeringen. Daarin zijn we betrokken bij uw situatie en nuchter in onze aanpak. U krijgt de nodige informatie en een persoonlijke aanbieding met een concurrerende prijs. We houden van transparantie en overzichtelijkheid, maar hebben ook oog voor detail. Als alles helder en duidelijk is, regelen we het graag voor u.

 

Verkeer

Afhankelijk van de leeftijd van uw auto en uw persoonlijke wens, kiest u voor de verplichte WAM-verzekering, in combinatie met een beperkte- of volledige casco verzekering. Laatstgenoemde variant noemen we ook wel: “Allrisk”.

Soortgelijke dekkingsvarianten kunt u ook afsluiten voor uw motor, bromfiets en scooter.

Juridische hulp

Soms beland je in een situatie waarbij je hulp van een juridisch adviseur kunt gebruiken. Bijvoorbeeld bij dreigend ontslag of een conflict. De rechtsbijstandsverzekering keert niet uit in geld, maar u ontvangt in ruil voor de premie juridisch advies en zo nodig hulp van een advocaat om uw rechtspositie te verdedigen, mocht het tot een rechtszaak komen. 

Wonen

Een woonhuis- of opstalverzekering dekt het risico dat de woning verloren gaat door bijvoorbeeld brand of beschadigd raakt door o.a. inbraak, water, storm of een aanrijding. 

Uw eigendommen in de woning, de bijgebouwen en de tuin, wordt inboedel genoemd en is tevens te verzekeren tegen dezelfde schade. 

Reizen

Gaat u jaarlijks meer dan één keer op vakantie, dan is het al snel voordeliger een doorlopende reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Uw bagage verzekeren, het risico van extra medische kosten, ongevallen in het buitenland of als de reis onverhoopt niet door kan gaan of halverwege beëindigd moet worden.

Aansprakelijkheid

Iedereen kent de uitspraak: "een ongeluk zit in een klein hoekje". Een ander schade toebrengen is zo gebeurd en de kosten kunnen hoog oplopen. Uw hond springt een voorbijganger omver, uw kind stoot een laptop van tafel bij de buren.

De aansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor deze gebeurtenissen. 

Evenementen

Alles voor uw bruiloft, verjaardag of jubileum is gepland maar ineens staat het evenement op losse schroeven, omdat er iets ergs gebeurt met één van jullie belangrijkste gasten. Of de feestlocatie is niet beschikbaar als gevolg van ernstige schade.

Met een evenementenverzekering hoeft u de kosten door gebeurtenissen waar u geen invloed op hebt, niet zelf te dragen.


Wat doen we nog meer?
We houden u graag op de hoogte van belangrijke veranderingen op ons vakgebied, die u persoonlijk kunnen raken.
Heeft u schade geleden, dan staan we u bij in de aanvraag van een rechtmatige vergoeding. Waar nodig, bemiddelen we tussen u en de verzekeringsmaatschappij en zorgen dat uw claim zo vlot mogelijk wordt afgewikkeld. Een prettig idee!

Bent u ZZP-er of ondernemer in het MKB?
Ook dan kunt u uitstekend bij Mijn Financieel Advies terecht. Wij zijn vertrouwd met uw zakelijke risico’s en denken graag met u mee over een passende voorziening. Investeringen in uw bedrijf, uw aansprakelijkheid naar klanten, juridisch advies en verweer bij (dreigende) geschillen, zijn voorbeelden van risico’s die het waard zijn te verzekeren.
Ook voor de invulling van goed werkgeverschap en medewerkerswaarde kunnen wij u maatwerk oplossingen bieden, zoals een loondoorbetalingsverzekering bij ziekte van uw werknemer, een verkeersschade- of ongevallenverzekering of een WIA-oplossing. Maak gerust een afspraak om vrijblijvend de ins en outs te bekijken.

Uw gezondheid
Als zelfstandige moet je er niet aan denken uit te vallen door ziekte! Een verzekering voor arbeidsongeschiktheid is daarom voor veel ondernemers een must, maar helaas nog geen vanzelfsprekendheid. Niet voor niets is een actueel thema binnen de landelijke politiek of een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de ZZP-er verplicht zou moeten worden gesteld. Zover is het nog niet, maar dat het zinvol is hierover advies in te winnen, lijkt ons evident. Aan zo’n advies zijn wel kosten verbonden. We geven u graag alle informatie!