• darkblurbg
    Mijn Financieel Advies
    De beste hypotheek afsluiten is geen toeval!

De financiering is één van de belangrijkste aspecten bij de aankoop van uw woning. Bij Mijn Financieel Advies bekijken we uw persoonlijke situatie en mogelijkheden en bieden u advies op maat. Ons uitgangspunt is het creëren van de meest gunstige woonlasten voor u als klant.

Wij bieden onze expertise aan …

Voor Speurders

Kijkt u regelmatig naar het aanbod op Funda.nl en bent u nieuwsgierig welke woning binnen uw budget past? Kom vrijblijvend op gesprek om uw mogelijkheden te onderzoeken! U krijgt handvatten om de woningmarkt verder en gerichter te verkennen. Ook kunnen we u opnemen in ons eigen zoekbestand.

Voor ‘verliefde’ kopers in spé

Heeft u de gedroomde woning gevonden, maak dan een afspraak voor een uitgebreid adviesgesprek bij Mijn Financieel Advies! Het maakt niet uit of Daan Makelaars betrokken is bij de aan- of verkoop van uw woning. Wij werken met plezier samen, maar opereren ook los van elkaar.

Voor doorstromers

Uw woonwensen kunnen veranderen. Misschien wilt u groter of juist kleiner gaan wonen. Of denkt u aan een grotere tuin, die extra slaapkamer of toch een garage. Dit kan voor u aanleiding zijn, op zoek te gaan naar een ander woonhuis. Maar waar moet je beginnen; wat kan wel, wat kan niet?

Een verhuizing betekent in veel gevallen lagere woonlasten. U kunt nu direct profiteren van de lage hypotheekrente! Wellicht heeft u andere vragen, zoals: wat brengt mijn woning op, kan ik de bestaande hypotheek meeverhuizen? Ook over deze zaken gaan wij graag met u in gesprek. U kunt rekenen op betrouwbaar advies, zodat u weet waar u aan toe bent!

Voor veranderingsgezinde leners

Tijdens de looptijd van de hypotheek kunnen uw woonwensen en persoonlijke situatie veranderen. Gezinsuitbreiding, relatieperikelen, een verbouwing? Het zijn allemaal momenten waarop uw hypotheek misschien weer aandacht vraagt. Ook voor de verlenging van uw hypotheek, een lastenbesparing of een extra aflossing staan we voor u klaar!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!