• darkblurbg
    Mijn Financieel Advies
    De beste hypotheek afsluiten is geen toeval!

Aflossingsvrije hypotheek

Rente hypotheek
Gepubliceerd op: 10-02-2020

Heb jij een aflossingsvrije hypotheek bij één van de grote banken? Let op: zij hanteren veel hogere rentes voor deze hypotheekvorm waardoor je uiteindelijk veel meer voor je hypotheek betaalt. Benieuwd hoe dat zit en wat je eraan kunt doen? Je leest het hieronder.

Renteopslag 

Er zijn op dit moment tientallen verschillende hypotheekaanbieders op de Nederlandse markt actief. Veel van deze aanbieders hanteren, in tegenstelling tot de grote banken, geen renteopslag voor aflossingsvrije hypotheken. Hierdoor betaal je een veel lagere rente, renteverschillen van 0,40% of meer zijn geen uitzondering.

Dergelijke renteverschillen benadrukken hoe belangrijk het is om de verschillende hypotheken, rentes en voorwaarden te vergelijken. Wellicht kun je bij een andere aanbieder duizenden euro’s besparen. Ook wanneer het einde van je looptijd nog niet in zicht is, kan het oversluiten van je aflossingsvrije hypotheek vaak voordelig zijn.

Financieel voordeel beoordelen? 

Om te kijken of het verstandig is verdere stappen te ondernemen en welk financieel voordeel hiermee behaald kan worden kun je contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Wij vergelijken dan alle aanbieders met elkaar zodat jij de beste deal krijgt aangeboden.
Ook voor je aflossingsvrije hypotheek!

Bel 0548-543785 of mail naar info@mijnfinancieeladvies.nl