• darkblurbg
    Mijn Financieel Advies
    De beste hypotheek afsluiten is geen toeval!

Wij hechten er veel waarde aan om klanten compleet te kunnen bedienen. Hiervoor werkt Mijn Financieel Advies nauw samen met Krake Adviesbureau. Per 1 januari jongstleden is Krake Adviesbureau als nieuwe discipline toegevoegd. Hans Krake is fiscalist en verzorgt bedrijfsadministraties, stelt jaarrekeningen samen en verzorgt de belastingaangiften voor zakelijke relaties.

Krake Adviesbureau

Onze aanpak
Voor u als ondernemer is een goede adviseur erg belangrijk. Een adviseur die niet alleen blindelings te vertrouwen is, maar die ook méér doet dan alleen samenstellen, administreren en uw belastingaangiften verzorgen.

Een goede adviseur staat naast u bij het opzetten en uitbreiden van Uw onderneming. Hij adviseert, houdt waar nodig een spiegel voor en waarschuwt als U van uw koers dreigt af te wijken.

Kortom; een goede adviseur denkt met u mee en staat altijd voor u klaar, ook buiten kantooruren zonder dat U bang hoeft te zijn voor torenhoge declaraties, wij werken dan ook met vaste prijsafspraken alles conform Uw wensen. U bent bezig met Uw onderneming en wij zorgen ervoor dat alles administratief en fiscaal goed geregeld is.

Ons verhaal
Als mede oprichter van een middelgroot Administratie en Advies bureau te Hengelo ruim 25 jaar geleden had Hans Krake het een aantal jaren geleden wel gezien. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en hij zag dat het echt anders moest in de administratieve -en fiscale dienstverlening. De klant moet weer centraal staan en er moet gewerkt worden conform de wensen van U als klant. Vandaar Krake Adviesbureau B.V.

Leer het team kennen
Krake Adviesbureau B.V. is een klein kantoor waar de klant centraal staat en waar gewerkt wordt naar de wensen van onze klanten. Klik hier voor meer informatie. 

Hans Krake